C.E.B Begravningsbyrå

kontakta oss

Din familjära begravningsbyrå nära Mölndal. Tillsammans hjälper vi er att förvandla begravningsakten till ett personligt och vackert minne.

Bakgrundsfoto: Lora Kosminsky

Begravningsbyrå Mölndal - KONTAKTA OSS IDAG

Familjeägd, erfarna och personliga.

Vi är en familjeägd begravningsbyrå nära Mölndal där vårt mål är att förverkliga Era önskemål. Tillsammans med våra samarbetspartner hjälper vi Er att forma begravningsakten till ett personligt, ljust och vackert minne. 

Hur fungerar det för oss utanför Mölnlycke?

Det ska inte vara några problem. Vi har lång erfarenhet att hjälpa dig som befinner dig i exempelvis Mölndal. Det allra viktigaste är det avsked som du ska. Det minne av denna stund ska präglas av känslan att avskedet blev så vackert som det kunde blivit. Det hjälper vi dig med. 

läs mer

begravnings-tjänster

Läs mer

På vår begravningsbyrå erbjuder vi ett brett urval av tjänster inom begravningar och allt runtomkring i Mölndal. Förutom hjälp med kistor och urnor hjälper vi även till med sorgdekoration, blommor, catering för minnesstund, bouppteckning, arvskifte samt gravskötsel och gravvård.

Bakgrundsfoto: Lora Kosminsky

ordna begravning

läs mer

Vi på C.E.B. begravningsbyrå besitter lång erfarenhet och hög kompetens när det kommer till att ordna begravning för ett personligt och ljust minne.

Bakgrundsfoto: Lora Kosminsky

Kontakta C.E.B begravningsbyrå

Har du funderingar om att arrangera en begravningsceremoni i Mölndal? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Du når oss på telefon 031-88 21 00 eller email info@cebmail.se. Du når oss även via formuläret nedan.